INSTÄLLT! Intro Ergonomiska Bärdon – Öppna förskolan Motala

Tyvärr får vi lov att ställa in det här eventet pga rådande Corona-pandemi. Det blir svårt att kunna ge det direkta stöd som brukar efterfrågas i samband med dessa träffar. Nytt event planeras till hösten när det förhoppningsvis är andra förutsättningar. Om du har frågor kring bärdon eller vill ha hjälp att hitta ett bärdon så vänligen kontakta oss via mail eller facebook. 

Jag kommer till öppna förskolan och tar med mig en del olika bärdon för den som vill känna och klämma på sjalar eller selar. I samband med detta gör jag en kort introduktion där jag bland annat nämner hur ditt barn sitter bäst i ett ergonomiskt bärdon samt en del kring säkerheten. Jag kommer även nämna lite kort kring In-Arms Carrying och hur du hjälper ditt barn att klänga sig fast och på så sätt avlasta dig när du bär i armarna.

Detta passar dig som är helt ny i att bära ditt barn i bärdon men även dig som har burit en del men har frågor kring hur det fungerar eller är nyfiken på att prova något nytt.

Nyttja gärna evenemanget här till att ställa frågor kring eventet, eller ta upp frågor som du vill att jag ska prata om på plats. Vill du att jag packar med mig något speciellt? Det löser jag om du låter mig veta vad du är nyfiken på.

Datum

maj 07 2020
Expired!

Tid

09:00 - 12:00

Platser

Öppna Förskolan Motala
Kråkrisvägen 13

Arrangör

Öppna Förskolan Motala